Tämä on blogi, jolla seurataan "koiratarhan" koiramaista elämää. Koiratarhassa asuvat tällä hetkellä X-rotuinen Pirra (synt. 10.4.1993) ja australianpaimenkoira North Legends Arctic Star, tuttavallisemmin Simmi (synt. 6.5.2000). Reilun viikon kuluttua laumamme kasvaa yhdellä, kun australianpaimenkoira Ghosteye´s Evenstar Beauty, eli Kitsi muuttaa meille. Koiratarhan elämää blogi-muotoon kirjailen minä, Virpi.

En ole koskaan ollut "päiväkirjaihmisiä", mutta päätin kuitenkin aloittaa tämän blogin. Suurimpana innoittajana on toiminut pikku-Kitsi, jonka elämää olisi tarkoitus tällä blogilla seurata hieman tarkemmin.

Muutama sana Kitsistä; tyttönen syntyi 7.4 Kiimingissä, elopainoa oli 564g ja "työnimeksi" tuli Pilkku (valkoinen pilkku niskassa). Kitsin emä on FIN TVA & MVA & KVA JK3 BH Dancing Skies Kenai "Lissu" ja isä on BH S Bar L Naboo "Nabu". Sisaruksia Kitsillä on yhdeksän, 3 veljeä ja 6 siskoa. Meille tyttönen muuttaa siis viikon kuluttua ja todennäköisesti pistää nykyään jo niin seesteisen elämämme aivan sekaisin ;) Sitä odotellessa...