Eilen Kitsi täytti huimat 8 viikkoa! Juhlan kunniaksi kävimme puntarilla, ja painoa tyttöselle on kertynyt 4,06kg. Tarkoitus olisi mitat säkäkorkeuskin, mutta mittavälinettä täytyy vielä hieman kehitellä. Ainakin jos mittauksen meinaa tehdä ilman apuja ;)
Eilen meillä oli myös siivouspäivä ja teimme tuttavuutta keskuspölynimurin letkun ja suulakkeen, sekä mopin kanssa. Imurille osoitettiin jonkinasteista kunnioitusta, toisin sanoin; imuroiminen onnistun hyvin, ilman että koira olisi ollut koko ajan kimpussa. Mutta moppi saikin sitten täyden huomion osakseen. Pentu roikkuin mopissa kuin takiainen, ja suuttui pirulainen, kun sen nosti sivummalle :) Tätä täytyykin siis harjoitella lisää...
Tänään laitettiin uloslähtiessä panta kaulaan. Jossain vaiheessa olisi tietysti kiva, jos koira osaisi kävellä siivosti hihnassa ;) Aloitimme siis ensin pelkällä pannalla, ja ulkoilu sujuikin ihan nätisti panta kaulassa. Aluksi piti tietysti kuopsuttaa ja ravistella itseään kovasti, mutta sitten panta jossain vaiheessa unohtui kokonaan. Pissi ja kakka hommatkin sujuvat tosi hienosti ulos, kunhan vaan muistaa tiuhaan tahtiin pentusta ulkona käyttää. Reipas tyttö tuo Kitsi :)

Tässä Kitsi ja ihana vaaleanpunainen panta :)
1612232.jpg

Myös kukkapenkkiin on muutamaan otteeseen tehty tuttavuutta.
1612222.jpg