Eilen ajeltiin Mikkeliin agittamaan ja siellä oli tarjolla ykkös- ja kakkosluokille kolme rataa, kaksi agi- ja yksi hyppyrata. Tuomarina toimi Rauno Virta. Ja kisat alkoivat vallan mainiosti, teimme heti ensimmäiseltä radalta nollan ja nousimme siis kakkosluokkaan ! Sijoitus oli neljäs, noin sekuntti hävittiin kolmoselle, mutta saatiin kuitenkin hieno Sertiruusuke muistoksi luokkanoususta! Tässä linkki videoon.

Kakkosten radat alkoivat vasta myöhemmin päivällä ja jäimme niiden alkua sitten odottelemaa. Ensimmäinen startti kakkosissa oli hyppyradalla ja siitä myös nolla ja sijoitus toinen . Heti siis napsahti ensimmäinen nousunolla kakkosista! 

Päivän toinen agirata ei sitten mennyt enää niin hyvin. Tulos oli hylky, kun en enää viitsinyt toisen pujotteluvirheen jälkeen korjata, vaan jatkoin matkaa. Muuten kuitenkin melko sujuvaa ja vauhdikasta menoa (jos ei lasketa yhtä väärää putken päätä ). Lisään loputkin videot tänne, kunhan saan ne nettiin ladattua. Melko hidasta puuhaa tuon Vimeon kautta.

Kotona olimme vasta seitsemän aikaan illalla, siis yli 12 tuntinen päivä takana. Melko väsynyttä, mutta onnellista porukkaa makasi sohvalla lopun iltaa!

Tässäpä linkki kakkosten hyppyradan videoon. 

Ja loppuun vielä Raunon ratapiirrokset.

Ensin 1-luokan agirata:

2-luokan hyppyrata:

Ja sitten vielä 2-luokan agirata: