Torstaina meillä oli Salmen tokokurssin toinen treenikerta. Sää ei meitä tällä kertaa suosinut, vettä oli satanut koko päivän ja sama meno jatkui illallakin. Lämpöasteita oli juuri ja juuri kymmenkunta ja tuuli puhalsi kylmästi. Aloitimme treenikerran käymällä läksyt läpi yksi kerrallaan.
Saimme kehuja katsekontaktista ja luoksetulon istumisharjoituksesta :) Kitsi teki oikein hienosti kaikki harjoitukset, vaikka selvästi näki kuinka kurjaa sillä sateessa oli. Ja lisäksi kulmahampaat ovat juuri puhkeamassa ja pienen tyttöraasun ikenet ovat kovin arat :(
Noin puolen tunnin treenin jälkeen iski vilu, ja päätin luovuttaa. Onneksi olin ottanut pyyhkeen mukaan ja kuivasin pikkukoiran ja laitoin autoon odottelemaan. Jäin vielä itse katsomaan treenit loppuun. Harjoittelimme mm. ohjaajan kävelyä seuraamisessa; liikkeelle lähtöä ja pysähtymistä siten, ettei siirtymät tule yllätyksenä koiralle.
Seuraava treenikerta on kahden viikon kuluttua ja läksynä on edelleen samoja asioita. Oikean seuraamispaikkan harjoittelua meidän pitäisi Kitsin kanssa alkaa treenaamaan lisää.