Siis uusi agitreenijakso alkoi toukokuun alusta ja paikkana Killerin kenttä. Pohja jonkus verran kivinen, mutta treeni saatiin tehtyä kohtuullisen hyvälle kohdalle. Hypyt pidetään max 50 sentissä ja keskitytään lähinnä pujotteluun, kontakteihin ja ohjauskuvioihin. Varsinainen kouluttaja meillä tällä jaksolla on Levistön Kiti ja vakituuraajana Laura Mättö. Ensimmäisellä kerralla meitä koutsasi Laura. Tässäpä treeni:

Kokeilimme aloituksen kolmella eri tavalla, ohjaajan aloituspaikkaa vaihdellen. Ensin olin hypyn 2 vasemmalla etupuolella. Hieman tuli ahdasta hypyn 2 jälkeen, kun Kitsi hyppäsi hypyn melko vinoon ja jouduin työntämään kunnolla hypylle 3. Sitten takaaleikkaus hyppyjen 2 ja 3 välissä, tämä ihan ok (ekalla kerralla Kitsi kyllä karkasi ekan hypyn jälkeen lähes A:lle asti). Viimeisenä kokeilimme aloitusta niin, että menin aloituksessa hypyn kaksi taakse. Siinä ajoitus oman liikkeelle lähdön kanssa oli melko tarkkaa, mutta kun se oli kunnossa, saatiin kaikkein sujuvin rata aikaiseksi. Muuten rata meni hyvin, myöskään putki A:n alla ei aiheuttanut mitään ongelmia.

Itsenäisessä treenissä pujottelu kahden hypyn kanssa. Lisäksi otimme muutaman toiston sivussa olleilla keinulla ja puomilla.