Läksyjen harjoittelu oli nyt jäänyt hieman vähemmälle, mutta oltiin  me sentään jotain tehty.

Aloitimme seuraamisesta ja nyt mukaan tulivat oikealle käännökseet ilman namiavustusta. Seuraamisen treenaaminen on jäänyt meillä hävyttömän vähälle ja sen kyllä huomasi. Mutta käännös meni kyllä ihan hyvin. Täytyy aloitta tehotreenit tässä seuraamisessa!

Istumisen kesto meni ok. Aluksi Kitsi meinasi nousta ylös,  mutta ehdin onneksi hätii ja pylly pysyi maassa. Samoin maassa makaaminen menee jo aika hyvin häiriöistä huolimatta.

Salme tarkasti myös tilanteen liikkeestä pysäytyksessä ja sivulle perusasentoon siirtymisessä. Pysäytykseen saimme lisäneuvoja ja jatkamme tämän harjoittelua. Sivulle siirtymisessä Kitsi tarvitsee vielä aivan pienen käsi avun. Kokeilimme myös ilman apuja, mutta homma ei ole vielä Kitsille aivan selvä, hieman jäi vajaaksi. 

Luoksetulon lähellä istumiseen liitimme jo pientä luoksetuloakin. Eli, pieni peruutus ja "tänne" käsky. Namikäsi täytyy vielä pitää edessä, tarkoitus olisi pian päästä siihen vaiheeseen, että molemmat kädet ovat sivulla.

Lopuksi taas hypyt ja hyvin meni. Edelleen kova liikenteen melu hieman Kitsiä häiritsee (niin kuin kyllä minuakin). Pitää varmaan välillä lähteä muualle treenaamaan, kun meillä on aina niin hiljaista ja vähän häiriöitä. Tätä jaksoa on vielä kaksi kertaa jäljellä, ja sitten taidetaan pitää pieni Joulutauko tokoilussa :)