Viime lauantaina lähdimme Kitsin kanssa Tampereelle Ainon ja Beon kanssa. Siellä oli ryhmänäyttely, johon olin Kitsin ilmottanut hetkellisessä mielenhäiriössä ! Kovin suurin odotuksin ei matkaan lähdetty, sillä Kitsi pudotti lähes kaikki karvansa, eikä uutta ole juurikaan vielä kasvanut. Aussiekehä alkoi jo aamu yhdeksältä, joten herätys oli melkoisen aikainen.

Tuomarina toimi Irlantilainen herrasmies Paul Lawless ja hän antoi Kitsille seuraavanlaisen arvostelun:

"17 months tricolor, correct bite. Good head plains. A little pointy muzzle. Ear placement excellent. Good reach of neck. Good topline. Such a long in loin. Straigh front angulation. Flat forechest front, feet could be tighter. She lack on substance. She lacks bones."

Tällä arvostelulla irtosi H (pätkä sinistä muovinauhaa)  ja tyytyväinen omistaja! Nyt ei sitten tarvitse välttämättä näytelmiin mennä. Katsotaan ehkä joskus myöhemmin, kun saadaan vähän "massaa" lisää, josko tehtäisiin uusi hupireissu.

Kitsi osasi jopa käyttäytyä kehässä kohtuullisen nätisti, vaikka muuten näyttelyalueella olikin vähän niin ja näin. Liikaa ihania ihmisiä ja koiria, joihin olisi pitänyt päästä tutustumaan !