Keskiviikkona oli agitreeniä oikein urakalla; ensin päivällä olimme Killerillä treenaamassa Päivin, Taavin ja Ansan, sekä Vänen ja Kastanjan kanssa. Treenit veti Tuija, joka oli kehitellyt meille seuraavanlaisen radan:

1248526879_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Me ei tietty menty Kitsin kanssa koko treeniä kerralla, vaan tehtiin se pätkissä. Ensin otimme muistutukseksi A:n hihnassa. Eka pätkä esteet 1-5; hypylle 2 jouduin kääntämään tarkemmin (ei toimi vielä kuten Simmi), mutta muuten pätkä meni hienosti. A:n alastulolla pysähdys ja palkka, ja jatkoimme siitä eteenpäin. Pujottelu jätettiin suosiolla väliin ja seuraava pätkä oli esteet 7-11. Takaakiertoa hypyltä 8 hypylle 9 hinkkasimme muutaman kerran ja sekin saatiin lopulta toimimaan. Puomi tehtiin pariin kertaan erillisenä (ei kuitenkaan hihnassa). Sitten hypyt 13-16. Tämä pätkä taisikin mennä kerralla niin hyvin, ettei enää hinkattu enempää. Tämähän alkaa tuntua Kitsinkin kanssa ihan agilityltä vähitellen Hymy!

Illalla oli viimeinen treenikerta Päivikin treenejä tällä jaksolla. Uusi kurssi alkaa elokuun alussa.

Aiheena oli "twister", eli takaakierto hypylle ja siihen perään valssi. Harjoittelimme ensin ilman koiraa ja sitten koiran kanssa. Pienellä viilauksella saatin tehtyä oikein onnistunut ohajus!

Lisäksi kävimme läpi kaikki kontaktit. A erinomainen, puomilla hieman alastulolla vinoa asentoa (pylly tipahti sivuun), ja keinulla pudotukset maksipöydälle lähes ylhäältä asti. Jatkamme siis ainakin yhden kurssin verran Päivikin opissa ja lisäksi pääsimme yhteen Jatin Jatko2 -ryhmään. Agitreenit ovat siis jatkossakin tiistai ja keskiviikkoiltaisin.