Tällä viikolla meillä oli Kitsin kanssa kahdet agitreenit, Killerillä tiistaina ja Taitavilla tassuilla keskiviikkona.

Killerillä treeninä oli kaksi hyppyä, pöytä ja kolme hyppyä. Hypyt eivät olleet läheskään suorassa linjassa ja Kitsi olisikin mielellään oikaissut toisen hypyn ohi suoraan pöydälle, jossa oli namikuppi. Jotta homma saatiin onnistumaan, oli minun otettava hieman etumatkaa ja näin sain työnnettyä koiran myös toiselle hypylle. Loppu menikin sitten ok. Lisäksi otimme itsenäisenä treeninä hyppy - U-putki - hyppy pätkää, pujottelua ja okseria.

Päivikin treeneissä teimme kahdeksikkoa yhdellä hypyllä, opettelimme putken pimeää kulmaa ja loppuun vielä puomia. Olemme vähitellen siirtäneet namialustan kontakteille. Puomi ja keinu on nyt jo testattu, A:ta ei vielä. Hyvin tuo tuntuisi toimivan, mutta toistoja tarvitaan varmaan tuhottomasti, että homma saadaan varmaksi!

Jatkamme nyt Kitsin kanssa myös Päivikin koulutuksissa. Treenejä tulee siis kahdet per viikko, mutta toisaalta yhdellä kerralla tehdään melko vähän, ainoastaan lyhyttä pätkää ja edelleen matalilla hypyillä. Luulenpa, että Kitsin motivaatio riittää vaikka treenit ovatkin peräkkäisinä päivinä.

Tänään kävimme Kitsin kanssa fiilistelemässä kisatunnelmaa JAT:n järjestämissä agikisoissa Kuokkalassa. Aivan tohkeissaan Kitsi seurasi radalla meneviä koiria ja olisi kovin mielellään mennyt mukaan Nauru! Radalle ei vielä sentään ollut asiaa, mutta leikkikavereita onneksi löytyi! Kitsillä oli tosi hauskaa, kun se kieriskeli maassa poikia "vikitellen". Valitettavasti kentän kivituhkapohja imeytyi turkkiin ja tuloksena oli harmaa koissu Yllättynyt! Kotona siis päästiin pesulle ja melkoisen musta vesi turkista irtosikin.