Tiistain tokotreenit olivat Norssin pihassa. Paikkamakuiden jälkeen meillä oli taas puolen tunnin odotus ennen varsinaisia treenejä ja lähdimme kävelylle Harjulle.

Treeneissä ensin ruutu: Hanna rakensi ruudun ja veimme Kitsin kanssa matonpalasen keskelle ruutua. Menen noin 5 metrin päähän ruudusta ja lähetin koiran sinne "ota" käskyllä. Tämä meni ok. Siirryimme hieman kauemmas ja uusi lähetys. Hieman ihmeissään Kitsi tästä oli, vaikka yleensä matto on ollut tosi varmatoiminen homma. Nyt vaan ruutumerkit oli lisänä. Teimme muutaman onnistuneen toiston ja jätimme asian hautumaan. Saimme kotiläksyksi pienentää mattoa noin 5x5cm kokoiseksi palaksi vähitellen. Tämä tehdään erillisenä, eli ensin pilkotaan matto ja sitten vasta yhdistetään se ruutuun.

Seuraaminen otettiin tällä kertaa lelupalkalla. Toimii Kitsillä paremmin ja seuraaminen on paljon innokkaampaa, kuin makupalan kanssa. Saimme taas hyviä neuvoja siihen, miten hommaa kannattaa jatkaa.

Nouto otettiin pariin kertaan ja se meni ihan huippu hyvin! Nyt aletaan harjoittelemaan kapulan pitämistä. Tähän tuli myös ohjeet Hannalta.

Lopuksi vielä vauhti luoksetulo, Hanna piti Kitsiä kiinni ja menin noin 20 metrin päähän. Ei siinä paljoa muualle vilkuiltu, kun käsky kävi Hymy. Palkaksi taas leikkiä.