Taas on kuukausi vierähtänyt pikku koiran elämässä! Ei ole enää tullut viikottaisia kasvutietoja tänne päivitettyä, kun alkaa hieman tuo kasvuvauhti rauhoittua. Punnituksia on kyllä tehty lähes viikottain ja tässä tuloksia:

20.10: 16,4kg
27.10: 16,7kg
3.11: 17,3kg
7.11: 17,4kg = 7 kuukauden "saldo"

Säkäkorkeus hyvin epävirallisen mittauksen mukaan oli 49cm. Jospa tuo vielä pari senttiä kasvaisi, niin päästäisiin 50 paremmalle puolelle...

Kitsi syö edelleen Acanan pentu/junnuruokaa ja hyvin tuntuu maistuvan. Sapuskaa kuluu noin 5-6 dl päivässä + muut lisäkkeet.

Kitsi on edelleen yksin oloajat kodinhoitohuoneessa "arestissa" ja ehkä tästä syystä tuhotkin ovat jääneet minimiin. Yksin ollessaan typy on tainnut repiä yhden tiskirätin, joka unohtui pöydän reunalle. Omia pehmolelujaan Kitsi kyllä suolistaa sitten sitäkin enemmän, ja takka/saunapuut ovati tietty mitä mukavinta pureskeltavaa. Niistä ei onneksi tule kovin suurta vahinkoa, sotkua kylläkin ;)

Valitettavasti  7 kuukauden valokuvaus ei oikein tämän viikonlopun aikana onnistunut, kun sää on ollut niin sateinen. Toivottavasti viikon päästä saisin otettua muutaman uuden kuvan. Tässä kuitenkin viikko sitten otettu kuva. Kitsi alkaa jo olla ihan ison koiran näköinen :)

2031486.jpg