Sain vihdoin uuden tietokoneen ja pääsen taas kirjoittelemaan tätä blogiakin ihan normaalisti.

Viime viikolla piti olla viimeinen Taitavien Tassujen treenikerta, mutta parissa kymmenessä huitelevat pakkaslukemat siirsivät treenit ensi viikolle. Silloin meillä pitäisi olla päättäjäisten kunniaksi oikein möllikisat! Toivottavastsi pakkanen ei sotke uudelleen näitä suunnitelmia. Edellisen viikon treeni Päivikin opissa oli lähestulkoon kisaradan mittainen, pujottelu oli vain kuudella kepillä, eikä radassa ollut kontakteja:

 

Alkua sotki hieman se, että meillä oli makupala-alusta pujottelun alussa ja Kitsi olisi mielellään oikaissut sinne. Mutta kun alkuun päästiin homma menikin ihan kohtuullisen hyvin. Takaaleikkausta ennen hyppyä 4 ja siitä vientiä hypylle 5 piti muutaman kerran hinkata samoin, kuin pujottelun jälkeisiä hyppyjä 11-12. Viimeisestä putkestakin sain vielä vedetyä koiran ohi, kun kiirehdin hieman liikaa loppuhypyille. 

Itsenäisessä treenissä oli sama hyppy-rengas -kuvio, kuin edellisellä kerralla. Nyt vaan renkaalla käännökset tehtiin valssilla ja hypyllä U-käännöksenä. Lisäksi teimme muuri-keinu yhdistelmää avustajan kanssa.

Joulukuu on siis ollut JAT:lla treenitaukoa, kun kasvihuoneen valtaavat joulukuuset. Heti tammikuun alussa pääsemme kuitenkin jatkamaan siellä. Taitavien Tassujen treeneissä emmen nyt ainakaan tähän tietoon jatka, Päivikki kun lopettaa siellä kouluttamisen.