Tämän päiväiset agitreenit peruuntuivat, kun Päivikin auto hajosi Otsan rypistys. Korvaava treenikerta sovitaan sitten erikseen. Koska olin jo ehtinyt ajella Seppälään, niin kävimme Kitsin kanssa tekemässä hihnalenkin.

Ajelimme sitten kotiin ja teimme pienet tokotreenit omassa pihassa.

Kitsin kanssa: noutoa, perusasentoon siirtymistä ja seuraamista. Kaikki meni oikein hyvin, varsinkin noudot olivat mahtavia! Tosi nopsaan tuo kakara oppii. Eilisen jäljiltä jotain oli jäänyt mieleen hautumaan ja nyt kun hetin kapulan, ryntäsi pieni koira täysillä sitä hakemaan, otti suuhun ja lähti tuomaan vauhdilla takaisin. Ja vaikka lelulla houkuttelin, niin kapula pysyi suussa aivan viimeisille metreille saakka. Kerran otti kiinni kapulan päästä, muuten hyvin keskeltä. Täytyy varmaan hommata hieman toisenlainen kapula, tuossa nykyisessä päätyjen ja keskiosan välillä ei ole kovin suurta eroa.

Simmin kanssa: noutoa, seuraamista ja kaukoja. Noudoissa otin muutaman toiston samalla tavalla, kuin Kitsillä, eli vauhtia lisää lelun avulla. Ja lisäksi muutaman kunnon tuonnin ihan eteen asti ja irrotus vasta käskystä. Seuraamista namikupin avulla. Tätä on tehty nyt Simmin kanssa jonkin verran ja tuntuu toimivan. Keskittyy paremmin kun teitää, että palkka tulee kupista eikä minulta. Tänään ei edes piipannut tai murmattanut yhtään. Kaukoissa taas palkka kupista, muut oli hyviä, mutta ekat maasta seisomiset meni istumiseksi. Loppuun tein vielä yhden sarjan: m-s-i-m-i-s-m. Ei liikkunut eteenpäin juuri ollenkaan, ainoastaan seisomasta istumaan siirtymisessä tekniikka oli pielessä, mutta Simmi tekee sen aina niin Kieli ulkona

Oikein onnistuneet pikatreenit meillä tänään!