Ei kahta ilman kolmatta, eli täytyihän sitä Simminkin kanssa touhuta jotain. Otin Simmin mukaan, kun tein jäljet Kitsille ja kävimme samalla kävelemässä ihan kahdestaan. Otin muutaman seuraamispätkän kesken matkan ja ne meni nätisti.
Kotiin päästyämme, laiton Simmin paikkamakuuseen ja kävin tekemässä ruudun takapihalle. Palasin koiran luokse ja siellä se makasi paikoillaan, eikä namitkaan olleet hävinneet maasta.
Seuraamista takapihalle ja lähetys ruutuun. Hieman arvelutti, kuinkahan tässä käy, mutta hienosti Simmi meni suoraan etumerkkien välistä ruutuun! Söi namit maasta ja sen jälkeen käskin maahan, ei ongelmaa. Nyt pitäisi vaan päästä harjoittelemaan ruutua muuallekin ja toisenlaisilla merkeillä.

Otimme vielä lisää seuraamista narupallolla palkaten, hieman edisti, mutta ei kuumunut kuitenkaan kovin pahasti (pientä murmatusta kuului kyllä). Harjoittelimme vielä ruudun loppuosuutta erikseen, eli koiran sivulle seuraamaan tuloa makuulta. Hieman homma oli hakusassa, mutta tässäkin palkkasin pallolla ja homma parani heti. Täytyy tätäkin alkaa tekemään useammin.