Tänään lähdimme Kitsin kanssa tutustumaan Jyväskylän satamaan. Ajoimme autolla sataman parkkipaikalle ja lähdimme katselemaan veneitä ja laivoja laiturille. Kitsi tuntui kyllä olevan enemmän kiinnostunut lokeista ;) Satamasta jatkoimme matkaa kävellen sillan yli rautatieasemalle. Matkalta löytyi myös ritiläportaat, joita piti käydä testaamassa. Hieman paikka jänskätti pientä, mutta muutama makupala kuitenkin syötiin.
Rautatieasemalla katseltiin junia ja kävimme myös matkakeskuksessa ajelemassa liukuportailla (pentu sylissä tietty) ja ihmettelemässä täytettyä jänistä lasivitriinissä. Tästä matka jatkui toisen sillan yli messukeskukselle, jonka isolla autiolla parkkipaikalle leikimme hieman vinkulelulla ja kuuntelimme samalla Lutakon tanssisalilta kantautuvaa musiikkia (taisi olla bändiharkat jollain menossa).
Osan ajasta Kitsi matkusti sylissä, mutta tuntui tuo mieluummin itse kävelevän. Kun pääsimme takaisin satamaan, palkitsimme itsemme jäätelöllä! Kitsikin pääsi vähän maistelemaan tuota herkkua ja hyvälle maistui :)