Tänään oli taas Kitsin tokotreenien vuoro. Paikkana Kennelkerhon kenttä Aholaidassa.

Juoksujen takia ei tehty mitään kovin haasteellista tällä kertaa, kunhan pidettiin hauskaa! Alkuun teimme muutamia toistoja kosketusalustalla. Olen pienentänyt nyt alustaa noin kolmasosaan aloitus koosta. Tosi innokkaasti Kitsi meni alustalle, vaikka välillä hieman hajut kiinnostivatkin.

Muutama vauhtinouto lelulla palkaten; innokkaasti juoksee kapulalle, ottaa nopeasti suuhun ja tuo tosi vauhdilla luokse. Kapula vaan on Kitsin mielestä niin kiva, ettei sitä raaski pudottaa maahan ja tarttua palkkapatukkaan. Mutta toisaalta sen voi tuoda käteen asti ja sitten alkaa leikkimään patukalla! Hassu tyttö Nauru!

Lopuksi vielä vauhdikas luoksetulo. Hanna piti Kitsistä kiinni ja menin noin 30 metrin päähän. Käskystä Hanna päästi irti ja voi jee millä vauhdilla sieltä tultiin! Seisoin aivan paikallani, kunnes Kitsi oli noin 5 metrin päässä ja sitten palkka esiin ja leikiksi.

Tämä treeni saikin sitten piisata tälle kerralla. Emme jääneet odottelemaan paikallaoloa, kun tuo keskittymiskyky ei nyt ole oikein huipussaan. Saamme käydä joku toinen kerta Hannan muissa treeneissä paikkamakuulla.

Koska treenit alkoivat tänään tosi aikaisin, otin Simmin mukaan autoon ja paluumatkalla ajoimme Palokan Touruvuoreen lenkkeilemään. Siellä menee kiva luontopolku ja muutenkin pieniä polkuja ristiin rastiin. Kävimme kiertämässä noin tunnin lenkin "vanhoissa" tutuissa maisemissa ja mukavaa oli. Kitsikin oli suurimmaksi osaksi vielä irti. Tein tarkoituksella luoksetuloharjoituksia ja hyvin ne toimivat. Jopa silloin, kun toinen koira tuli vastaan.