Tänään Lounaispuistossa järjestettiin eläintenpäivän kunniaksi Match Show ja mehän lähdimme Kitsin kanssa mukaan. Hieman huonosti ehdimme valmistautua näihin kisoihin, kun suoraan pihahommista kiiruhdimme näyttelykehään. Onneksi enimmät kurat sai hyvin pois pyyhkeellä ;)
Paikalla oli kovasti porukkaa. Koirat oli jaettu isoihin, pieniin ja pentuihin - me tietty ilmottauduttiin pentuluokkaan. Omaa vuoroa odotellessa kävimme katsomassa hevosia ja tapasimme monen monta uutta koirakaveria. Muutaman kanssa piti ihan pistää painiksi.

Vihdoin oli meidän vuoro mennä kehään, parina meillä oli 4 kuukauden ikäinen rhodesiankoira. Kitsi seisoi oikein kauniisti, mutta juokseminen olikin sitten hieman toinen juttu. Kaikenlaisia loikkia ja pomppuja esitettiin tuomarille, tuli sieltä onneksi muutama raviaskelkin... Rhodesiankoira sai punaisen nauhan ja me sinisen.

Lisää odottelua ja sitten uudelleen kehään muiden sinisen nauhan saaneiden kanssa. Ja olihan meitä, varmaan lähemmäs 15. Hienosti Kitsi jaksoi taas esiintyä ja tuomari sijoitti meidät kolmansiksi. Pääsimme siis oikein palkinnoille, saimme hienon keltaisen ruusukkeen ja pussillisen herkkuja :)

Mätsärin jälkeen ajelimme Viherlandialle ottamaan uusia kuvia melkein puolivuotiaasta Kitsistä. Tässä muutama otos. Mukana myös parson Eetu - kakarat nimittäin pistivät hieman töppöstä toisen eteen!

1962914.jpg

1962922.jpg

1962930.jpg

1962937.jpg