Kitsi on nyt jo 9 kuukauden ikäinen plikka! Eilen kävimme puntarilla ja lukema näytti 19,3kg. Ei uskoisi, että se niinkin paljon painaa, kun melkoinen rimpula kuitenkin on! Mutta eikös se niin ollut, että lihas on läskiä painavampaa ;) Säkäkorkeudeksi sain mitattua 51cm, tuloksen luotettavuus on kuitenkin hieman arveluttava.

Kitsi syö edelleen Acanan pentu&junnu ruokaa, määrää vaan on hieman vähennetty. Tällä hetkellä nappuloita kuluu vain noin 4dl päivässä, lisänä ovat puuro ja pieni määrä raakaa lihaa, sekä piimää ja c-vitamiiniä. Hieman huonommin on nyt ruoka maistunut, kuppi tyhjenee kyllä, mutta melko verkkaiseen tahtiin syöminen tapahtuu. Simmi on tyhjentänyt oman kuppinsa aikoja sitten, kun Kitsi vielä mutustelee ruokaansa.

Syömisten suhteen Kitsi on myös muuttunut hieman epäluuloiseksi, vai pitäisikö sanoa nirsoksi! Ei enää kelpaakkaan ihan kaikki mitä lattialle tipahtaa. Ja kaiken huippu oli, kun kerran laitoin Kitsin ruuan päälle muutaman nokareen tonnikalaa muka "houkuttimeksi". Alkoi nimittäin usean minuutin mittainen tuumailu, syödäkkö vai eikö syödä! Typy haisteli ruokaansa, katsoi minuun ja taas kuppiinsa. Kiersi kupin toiselle puolelle, haisteli uudelleen ja katsoi erittäin kysyvästi, että "mitä helv... tähän on oikein sotkettu???". Taas kierrettiin kuppia ja haisteltiin välillä. Ja vihdoin viimein, pitkän harkinnan jälkeen neiti tuli siihen tulokseen, että kai tän sitten voi syödä varsinkin, kun ei muutakaan taida tulla.

Joululoman aikaan Kitsi viimein pääsi yksinolo "eristyksestä" vapauteen. Harjoittelimme tätä suurempaa vapautta vähitellen, ensin muutama tunnin ajan ja nyt pari päivää ihan koko työpäivän ajan. Kitsi saa nyt olla Simmin kanssa kimpassa ja tilaakin on huimasti enemmän; keittiö, olohuone, eteinen ja khh. Mahdollisuuksia tihutöiden tekemiseen lisääntyivät tietysti samalla huimasti, mutta ainakaan vielä ei mitään ole tapahtunut! Ja nyt täällä koputetaan puuta rystyset hellinä ;)
Toivottavasti mitään suurempia tuhoja ei tulekaan ja tytöt saavat pitää jatkossakin toisilleen seuraa työpäivien aikana.

Tässä vielä muutama kuva 9 kuukauden ikäisestä typystä: