Tänään tein Kitsille yhden jäljenpätkän. Pituutta oli noin 100 askelta, ensimmäisellä 8 askeleella namit, sitten joka kolmannella. Puolenvälin jälkeen tein myös pienen pätkän, jossa namit olivat joka askeleella. Keli oli kuiva (outo ilmiö tälle kesälle) ja lähes tyyni. Jälki vanheni noin 45 minuuttia, yhtään pidempään ei olisi enää voinut odottaa, kun alkoi jo mukavasti hämärtää.

Ensimmäiset askeleet menivät hyvin, mutta melko pian Kitsi hukkasi jäljen. Pysähdyn ja odottelin hetken, kun tyttönen pyöri ympyrää muutaman kerran ja pääsi takaisin jäljelle. Matka jatkui rauhallisesti askel askeleelta. Metsässä oli jo sen verran hämärää, etten pystynyt tarkastamaan, että kaikki nakinpalat tulivat syötyä. Vauhti oli kuitenkin rauhallista kävelyä ja hihna oli löysällä, joten uskoisin ainakin suurimman osan hävinneen masuun asti :) Nyt annoin hieman enemmän tilaa Kitsille, enkä kulkenut aivan takapuolessa kiinni. Loppupuolelle oli myös yksi jäljeltä "hairahtaminen", mutta Kitsi palasi takaisin oikealle reitille tosi nopeasti ilman apuja.

Illat alkaa jo pimetä niin aikaisin, että jälkihommat on syytä jatkossa tehdä heti töiden jälkeen tai viikonloppuisin. Hämärähommat ei ole oikein hauskoja ;)
Pitäisi varmaan aloitella vähitellen esineiden (keppien) ilmaisuakin, mutta siihen tarvitsee kysyä neuvoa viisaammilta. Samoin tuohon janan opettamiseen.