Eilen aloitimme taas JAT:n agitreenit juoksu/joulutauon jälkeen. Hanne oli suunnitellut meille mukavan aloitustreenin:

Ongelmia oli oikeastaan vain hypyille 7 ja 9 vienneissä. Ja vain siinä tapauksessa, että ohjaus jäi puolitiehen. Pituudella vedätin pariin otteeseen Kitsin esteen ohi, kun "tuli niin kiire" tai käskytys unohtui...

Ohjatun treenin lisäksi teimme pujottelua, ensin neljällä kepillä ja sitten kahdeksalla molemmilta puolilta ohjaten. Jätin namialustan ensimmäisestä välistä pois, kun teimme vain helppoja suoria lähestymisiä. Palkka oli pujottelun lopussa rasiassa ja muutaman kerran Kitsillä kiirehtiessään jätti viimeisen välin pujottelematta. Palkkaan pääsi kuitenkin käsiksi vasta, kun koko homma oli suoritettu loppuun oikeaoppisesti.

Lisäksi teimme keinua, sekä matalaa että normikorkuista versiota. Matalaa keinua otin muutaman kerran niin, että Kitsi oli hihnassa, mutta kun tässä ei ollut ongelmia, tehtiin keinu ihan irrallaan. "Iso" keinu tehtiin avustajan kanssa siten, että Kitsi oli irti mutta, avustaja varmisti turvallisen laskeutumisen. Ylösnousukontaktit meni oikein tyylillä, hyvät ja varmat pysäytykset.