Pikku riiviö on nyt 17 viikkoinen. Melkoisesti on kakara kasvanut siitä, kun kotiin haettiin yli 2 kuukautta sitten :) Pitäisikin taas päivittää nuo meidän tekemiset heinäkuun ajalta...
Puntarillakin on taas käyty ja painoa on 10,5kg. Säkämittaus näytti noin 43cm. Hieman tuota mittaussysteemiä pitäisi viritellä, että saisi mittaukset tehtyä varmemmin.

1797461.jpg

Eilen kävimme taas Killerillä. Uusi agitreenijakso on taas alkanut ja meillä Peelun kanssa treenit on maanantai-iltaisin. Otin Simmin ja Kitsin mukaan ja teimme porukalla lämmittely ja jäähdyttelylenkit. Samalla pongasimme muutaman sauvakävelijan ja lenkkeilijän, eikä Kitsi ollut näistä moksiskaan. On siis tainnut päästä yli tuosta pelostaan :) Lisäksi Kitsi pääsi tekemään tuttavuutta monen koirakaverin kanssa. Tutuiksi tulivat ainakin tanskalais-ruotsalainen pihakoira Albert, pari novascotiannoutajaa, villakoira, berninpaimenkoira Dino, cockerspanieli Nala ja aussie Buddy. Kovasti olisi pitänyt päästä kaikkien kanssa painimaan, mutta paikka ei ollut nyt oikein otollinen sille touhulle. Onneksi berni Dinon ja Peelun kanssa Kitsi sitten pääsi Saanan pihassa ottamaan hieman rundia. Alkuun iso Dino-kaveri hieman hirvitti, mutta kun kävimme yhdessä ensin moikkaamassa, niin eipä huolettanut enää ollenkaan :)

Tänään otimme sitten Kitsin kanssa muutaman kerran putkea omassa pihassa (sitä meidän omaa hienoa harjoitusestettä). Heitin lelun putken läpi ja päästin Kitsin perään, ja samalla käsky "putkeen". Muutama toisto ja innolla kakara ryntäsi putken läpi lelun kimppuun. Ensimmäinen agitreeni siis tehty ;)