Viime torstaina oli siis toisiksi viimeinen kerta Salmen tokokurssista. Laitan tänne pikaisen tiivistelman, siitä mitä tehtiin, jos vielä jotain muistan...

Alkuun taas seuraamista. Kotona treenatessa Kitsi on hieman alkanut kulkea vinossa (takapää irtoaa). Nyt katsoimme tilanteen ja Salme huomasi, että käsi on liian edessä ja käden paikkaa hieman muuttamalla koiran paikkakin parani heti. Tehtiin käännöksiä ja jo ihan hyvää pätkää ilman palkkaa.

Liikkestä seisominen ja istuminen oli ohjelmassa myös. Istumisen Kitsi jo melko hyvin tekee, mutta tosi hitaasti vielä pitää itse liikkua. Seisominen hyvinkin vaiheessa.

Maahan meno ja maassaolon keston harjoittelua teimme myös. Häiriössä ei vielä tuo kesto ole kovin hyvä, mutta tehdään pohjaa kotona kaikessa rauhassa. Sama tilanne istumisen kestossa.

Luoksetulossa ketjutimme jo hieman liikettä. Eli, koira sivulle perusasentoon, siirryttiin koiran eteen ja muutama askel peruuttaen pois koiran luolta. Kutsu ja palkka, ja lopuksi vielä sivulle perusasentoon. Etäisyyttä Kitsiin ei vielä voinut paljoa ottaa, kun tuota ei ole vielä paljoa otettu kotonakaan.

En nyt muista tehtiinkö vielä jotain muutakin... tuossa kuitenkin varmaan ne tärkeimmät!