Sunnuntaina oli taas Kitsin agitreenien vuoro. Päätin lähteä treeneihin lumimyräkästä ja flunssasta huolimatta, ensi viikon treenit kun jäävät väliin ja sitten alkaakin jo joulutauko.

Aloitimme taas putkella. Palkkana oli uusi "pehmopatukka" ja se oli Kitsin mielestä niiiin ihku, ettei tyttö meinannut ensin irrota putkeen ollenkaan. Muutaman toiston jälkeen kuitenkin hokasi, että palkka tulee vasta putken jälkeen. Käänsimme jo hieman putkea mutkallekin.

Pujottelun sisäänmenoa olemme hieman harjoitelleet kotonakin. Kitsi tietää jo, että keppejä pitää kiertää, mutta ei vielä hahmota, mikä on oikea väli. Treenataan lisää...

Hypyillä otimme ensin yhtä hyppyä ja palkka patukalla. Seuraavaksi Nina laittoi kaksi hyppyä 90 asteen kulmaan (hypyt kiinni toisiinsa) ja nämä mentiin 270 asteen hyppykulmalla. Kitsi meni nämä hyppyharjoitukset tosi hienosti. Olemmekin treenanneet paljon tuota käden mukana kulkemista ihan pienestä lähtien.

Itsenäisesti harjoittelimme lähdön paikalla pysymistä, siis ihan perus istumistreeniä. Tässä menin jo itse hypyn taakse ja nätisti Kitsi malttoi istua paikalla. Lisäksi leikimme patukan luokse kilpajouksua, nyt vaan laitoin hyppyjen siivekkeet väliin. Ensin yksi hyppy ja lopuksi jo kaksi hyppyä (ei kuitenkaan rimaa). Lisäksi otin käyttöön käskyn "eteen". Hyvin alkaa jo irtoamaan, itsellä ei ole mitää jakoja ehtiä patukalle ensin :)

Seuraavat agitreenit onkin sitten vasta tammikuussa, mutta ihan mukavasti päästiin alkuun tässäkin hommassa. Kovasti Kitsi tuntuu tykkäävän, mutta se kyllä tykkää tehtiin sitten mitä tahansa ;)