Tiistain agitreeneissä aiheena oli takaaleikkaukset, leikkaus siis hyppyjen 3 ja 4 välissä.

Namikuppi oli viimeisen hypyn takana ja se aiheutti pienen kiusauksen Kitsille, eli oikaisu ensimmäisen hypyn jälkeen suoraan palkalle. Namia kupista ei tietty tippunut, siitä Hanne piti huolen, mutta yritys oli melko sitkeä. Otimme treenin lopulta pätkissä ja saimmekin onnistuneet suoritukset molemmin puolin. Koira siis irtoaa oikein hyvin (sinne kupille vähän liiankin hyvin ), eikä tarvitse huolehtia, että koira pyörisi jaloissa...

Toisena treeninä oli välistä vedot kolmella hypyllä. Nämäkin menivät hyvin, kunhan vaan malttoi ohjata huolellisesti. Kitsi jopa seurasi ohjausta, eikä kimpoillut omiaan! Lisäksi treenasimme rengasta ja A:ta, sekä sivusuunnassa kauempana koirasta ohjaamista yhdellä hypyllä.

Torstain treenit siirtyivät Päivikin sairastumisen vuoksi sunnuntai aamuun. Päätreenin aiheena oli twister:

Teimme ensin jonkin aikaa kuivaharjoittelua ilman koiraa ja se olikin tarpeen. Kitsi irtosi hyvin takaakierrolle, turhaan saattelin sitä vähän liiankin pitkälle (varmistelua) ja siitä aiheutui kiirettä minulle jatkoon. Saimme kotiläksyksi twisterin harjoittelua yhdellä hypyllä.

Treenasimme lisäksi A:ta hypyn takaa ja Kitsin alastulokontaksi on kyllä hyvä ! Hypyn takaa otettuna vauhtia oli nyt enemmän ja Kitsi tekikin ylösnousulla melkoisen loikan! Tätä täytyykin alkaa seuraamaan tarkemmin... voi olla, että siihenkin on otettava pysäytys. Pujottelua otimme nyt viidellä kepillä ja vähitellen näyttää Kitsikin alkavan pääsemään juonesta kiinni. Toistoja vaan tarvitaan paljon lisää. Itsenäisenä treenasimme pussia. Teimme pari toistoa kummaltakin puolelta ohajten ja vinoja lähestymisiä.