Tänään kävimme Kitsin kanssa kaupungilla :) Ajoin auton Torikeskuksen parkkihalliin ja lähdimme liikkeelle sieltä. Kävelimme hallin läpi Torikeskukseen ja sieltä Väinönkadulle ja edelleen kävelykadulle. Ihmisvilinä oli melkoinen, kuten aina lauantaisin, mutta sinne me sekaan mahduimme.
Lillijuna oli juuri tekemässä lähtöä ja tuuttaili mennessään, tämä ei juuri Kitsiä tainnut kiinnostaa. Mutta kaikki hajut, joita maassa oli kiinnostivat kyllä... Välillä oli pakko ottaa tyttönen syliin, kun meinasi jäädä ihmisten jalkoihin hajujen perässä kulkiessaan. Istuskelimme jonkin aikaa penkillä katsellen maailman menoa ja muutamat ihmiset pysähtyivät juttelemaan ja moikkaamaan Kitsiä. Kaikkia ihmisiä Kitsi tervehti innokkaana häntä heiluen ja pusujakin sateli halukkaille :) Kävimme vielä tekemässä pienen kierroksen ja sitten palasimme autolle.

Illansuussa jänis loikki pihaamme syömään voikukan lehtiä. Näytin pupujussin Kitsille ikkunasta ja sehän oli kovin kiinnostava tuttavuus, ensin piti vähän haukahtaa ja taisi sieltä matala murahduskin tulla. Sitten alkoi tiivis tuijotus, kunnes jänö säikähti jotain ja loikki takaisin metsään.