Maanantaina oli taas agitreenit Peelun kanssa. Otin koko koiralauman mukaan ja ajelimme Killerille jo hyvissä ajoin. Onneksi sää oli kerrankin loistava, aurinkoinen ja sopivan viileä. Kävimme lämmittelylenkillä ja Kitsi pääsi taas ihmettelemään sauvakävelijöitä. Ne eivät kyllä enää tee minkäänlaista vaikutusta tyttöseen. Hihnakävelyä meidän on kyllä treenattava lisää, ja mielellään alkuun aivan kahden Kitsin kanssa. Kolmen koiran ja hihnan kanssa tuo harjoittelu on hieman työlästä.

Peelun kanssa treenit menivät taas oikein mukavasti. Tuntuu jopa, että olemme edistyneet kovasti. Pujottelu on jo aika hyvällä mallilla. Viime kerralla sain Peelun hokaamaan jutun jujun, kun pujottelu oli itsenäisessä harjoittelussa ja saimme tehtyä paljon toistoja patukalla palkaten. Nyt kepit meni upeasti radassakin, eikä enää tarvitse peruuttaen niitä viedä. Vielä kun saadaan toinen puoli hanskaan; sen treenaaminen jo aloitettiinkin lyhyemmällä pujottelulla.
Eka treeninä oli 14 esteen rata, jossa kontakteista oli puomi ja A. Radassa pahimpina kohtia 1 takana leikkaus, puomille vienti ja pujottelun jälkeinen elämä, kun pystyin viemään ainoastaan oikealta puolelta. Saimme aikaiseksi onnistuneen treenin.
Toisena treeninä oli valssitreeni kahdella putkella ja 9 hypyllä. Tässä jouduimme ottamaan muutaman kerran toistoja, kun kuuden valssin tekeminen peräjälkeen ei onnistunut ihan ekalla yrittämällä. Lopulta sain ohjattua Peelun niin, että hypyt pysyivät kohtuullisen lyhyinä ja homma muutenkin kasassa. Rimoja ei kyllä tippunut, sen verran korkealla kaarella tämä pumi hyppää ;)

Tässä vielä pari kuvaa laina-Peelusta. On se vaan aika persoonallisen näköinen turilas, sellainen hyvän tuulen koira. Ei voi hymyilemättä katsoa :)

1874569.jpg

1874575.jpg