Tänään olimme melkein koko päivän töissä agilityn möllikisoissa Killerillä, ainoastaan Pirra jäi kotimieheksi. Kisat olivat oman seuramme Jyväskylän Agility Teamin (JAT:n) järjestämät. Aluksi Simmi ja Kitsi olivat jonkin aikaa häkissä. Onneksi Simmin esimerkkiä noudattaen Kitsi makoili hakissä oikein mallikaasti. Heti kun vapauduin työtehtävistä (ilmoittautumisten kirjaamisesta) pääsi Kitsi tutustumaan agikisoihin hieman paremmin. Taas löytyi valtava määrä ihmisiä hurmattavaksi, sekä tietysti kaikenlaista muutakin mielenkiintoista. Tosi rauhallisesti Kitsi suhtautuu näihin uusiin tilanteisiin, eikä enää edes toisten koirien haukkuminen juuri hetkauta. Ja mikä hienointa, kun pentusta alkoi touhut väsyttää, rauhoittui se nukkumaan radan reunalle kaikesta hälinästä huolimatta.

Kitsi ottaa pienet päikkärit Helin vieressä.
1627244.jpg

Päivä oli pienelle koiralle melko rankka ja kotiin päästyämme Kitsi nukkuikin pitkät unet sohvan alla, ja minä sohvan päällä ;)

Illalla pieni puutarhuri jaksoi vielä käydä tarkastelemassa edellisen päivän aikaansaannoksia; multa on tarpeeksi kosteaa, ei tarvitse kastella :)
1627282.jpg