Keskiviikkona oli vuorossa agitreenit.

Treeneissä aiheena vinosta kulmasta putkeen, puomi, pujottelu ja takaakierto hypylle. Putken kanssa ei ongelmia, ensimmäisellä kerralla Kitsi kyllä karkasi lelulle, kun en tarpeeksi huolellisesti ohjannut putkeen.

Puomilla olikin sitten vauhtia ja pysähdykset kontakteilla olivat aivan hukassa... Ylösmenokantakti vielä jotenkin onnistui, mutta alastulo ei. Lisäksi hihnanpitäjä ei oikein tahtonut pysyä vauhdissa mukana. Saimme kuitenkin loppuun kohtuullisen onnistuneen suorituksen. Täytyy ottaa seuraavalla kerralla meidän kontaktialusta (se matonpalanen) mukaan hallille ja alkaa siellä myös harjoittelemaan sen kanssa. Aluksi tietysti ilman esteitä.

Pujottelua otimme kolmella kepillä ja namikupin avulla. Kuppi kakkoskepin taakse ja apuohjaaja varmisti hihnasta pitämällä, että koira meni sinne minne pitikin. Pari toistoa molemmin puolin ohjaten.

Viimeisenä otimme takaakiertoa hypylle, myös namikupin avulla. Kuppi siivekkeen taakse ja koira ohjattiin kiertämään siiveke ja tulemaan hypyn (rima maassa). Tämä myös molemmista suunnista.

Tällä viikolla meillä onkin vielä toinen agitreeni lauantaina (viime viikon peruuntunut treeni).