On taas tullut treenattua niin ahkerasti, ettei ole ehtinyt blogia päivittämään !

Viettikurssi siis vietiin päätökseen reilu viikko sitten ja kokonaisuudessaan kurssi oli erittäin antoisa. Nyt olisi tarkoitus omassa treenissä kiinnittää enemmän huomiota koiran fiilikseen ja pyrkiä tekemään asioita vain hyvässä vireessä. Näihin asioihin olisi tarkoitus kiinnittää huomiota myös koulutuksia pitäessäni.

Agitreenit ovat nyt keskittyneet Kitsin kanssa lähinnä pujotteluun ja keinuun. Viime viikolla olimme kahtena iltana JATn järjestämällä keppikliniikalla. Teimme Kitsin kanssa lyhyitä pujotteluja (4 tai 6 keppiä) lelupalkan avulla hyödyntäen vietin nostoa valepalkalla. Toimi melko hyvin ja saimme muutamia tosi upeita pujotteluja aikaiseksi. Tätä tapaa olisi tarkoitus jatkaa. Lisäksi olemme tehneet paljon toistoja matalalla keinulla ja homma toimiin hyvin.

Viikonloppuna olimme taas Kana-Areenalla treenaamassa pienellä porukalla. Varsinaista kouluttajaa ei ollut, suunnittelimme treenit itse ja ohjasimme/opastimme toisiamme. Kitsin kanssa keskityimme edelleen lähes pelkästään pujotteluun ja keinuun. Ja Kana-Areenan keinu meni upeasti ilman apuohjaajaa! Simmi pääsi myös tekemään lyhyttä radan pätkää rimat matalalla. Ja taashan tuo oli ihan tohkeissaan !

Agin lisäksi harrastimme hieman tokoilua lämpimässä hallissa; pieniä paikallaoloharjoituksia, seuraamista ja ruutua, sekä kaukoja. Hannan vetämiä harjoituksia on ollut pari kertaa ja sieltä olemme saaneet hyviä ohjeita etenemiseen tokossa. Olemme alkuun keskittyneet pääasiassa seuraamiseen ja noutoon. Nyt lisäksi kuvioihin ovat tulleet kaukot ja ruutu. 

Mukava kun kelit ovat hieman lämmenneet, niin tarkenee jotain tehdä jo ulkonakin!