Viime päivinä olemme tutustuneet Kitsin kanssa kaikenlaiseen mielenkiintoiseen; naapurin päältäajettavaan ruohonleikkuriin (joka on tuunattu lehmäksi), mopoihin, agitreeneihin, suureen joukkoon erinlaisia ihmisiä, sekä Palokan Mustin&Mirrin valikoimiin ;) Autoilu sujuu jo melko mallikkaasti ja hihnassa kulkemistakin ollaan harjoiteltu ensin sisällä, sekä omassa pihassa ja tänään ihan "ihmisten ilmoillakin". Todella reippaasti tyttönen on kaikkeen näkemäänsä suhtautunut ja hurmannut tietysti kaikki tapaamansa ihmiset! Melko kiero otus; esittää niin kilttiä, rauhallista ja hurmaavaa vieraille, mutta kotona osaa olla melkoinen ärriäinen ;) Luonnetta siis löytyy, eikä tyttönen ihan heti anna periksi! Onneksi omistajalta löytyy kuitenkin kohtuullisen pitkä pinna :)

Olemme harjoitellee kovasti myös yksin oloa. Kitsi on majaillut näissä "treeneissä" kodinhoitohuoneessa, siellä kun ei ole sähköjohtoja, eikä muutkaan vaarallista koiran korkeudella... ainakin niin luulin. Tänään Kitsi oli yksin kauppareissun ajan ja oli kiivennyt sivusta täytettävän pesukoneen rumpuun :0 Koneen luukku kun oli jäänyt auki ja siellä oli niiiin hyvän tuoksuisia likaisia vaatteita.... Oli siis löytänyt oikein mukavan nukkumapaikan, ja minut nähdessään kömpi luukusta ulos makeasti venytellen! Omituinen otus :)
Tänään teimme myös puutarhahommia ja Kitsi on oikein tehokas pikku-apulainen. Kaikki mahdolliset tykötarpeet on ensin maisteltava ja sitten raahattava jonnekin piiloon. Myös istutuskuoppien kaivajan Kitsi on tosi taitava... paikka ei vaan aina ole paras mahdollinen ;) Ja kanankakka on SIKAHYVÄÄ!