Hannen treeni kukkiksella:

Muuri oli nyt ihan maksikorkuinen, eikä sen kanssa ollut mitään ongelmia, ei edes meinannut ottaa pomppua esteen päältä. Kokeilimme useampaa ohjaustapaa alun muuri-putki-muuri pätkään. Muutamalla ensimmäisellä kerralla putkesta tultiin sellaista haipakkaa, että käännös muurille ei oikein ottanut onnistuakseen - olin siis aivan tolkuttoman myöhässä. Lopun pussi-A piti ohjata esteiden vasemmalta puolelta ja Irtoamisessa pussiin ja siitä A:lle ei juurikaan ollut vaikeuksia. Onneksi A:n alastulo on varma ja Kitsi pysähtyi sinne hienosti, vaikka olikin tosi paljon minua edellä.

Yksittäisenä treenasimme pujottelua, pituutta ja minikeinua.

Päivikin treeni:

Samat esteet kuin viime viikolla, mutta nyt homma tehtiin välistä vedoilla. Tavoite olisi saada koira vedettyä hyppyjen välistä siten, että ohjaaja käyttää ainoastaan käsiä ja yläkroppaa ohjauksessa. Jalat siis liikkuvat koko ajsn eteenpäin ja suorassa linjassa mahdollisimman lähellä hyppyjä. Ajattelin ensin, että tämä taitaa olla meille mahdoton tehtävä, mutta Kitsi meinasikin ihan muuta... Minulla oli vaan ongelmia pysyä tarpeeksi lähellä hyppyjä, linja tuppasi aina valumaan liian kauas ja homma levisi siihen. Koira siis toimi upeasti ja juuri niin kuin ohjasin (jos ohjasin). Puolivalsseja välistä vetoihin ei tarvittu, ei siis mitään kauheaa vääntämistä...Ihana otus tuo Kitsi !

Lisäksi teimme yhdet toistot puomilla ja keinulla. Nyt jätettiin myös minipöytä keinun alastulon alta pois, apuohjaaja kyllä jarrutti alastulon ja esti rämähdyksen. Ylösmenokontaktitkin onnistui molemmilla esteillä hyvin.