Voi hurja, enää kuukausi ja Kitsi täyttää kokonaisen vuoden! 11 kuukauden ikäisenä typyllä painoa noin 19 kiloa, eli samoissa lukemissa ollaan muutama kuukausi pysytelty. Juoksuja ei ole edelleenkään näkynyt eikä kuulunut, odotellaan siis yhä... Tietääkseni pentuesisaruksista ainoastaan kahdella on vasta ollut juoksut.

Olemme viettäneet tässä viime aikoina melko rauhallista kotielämää, nyt maaliskuussa sitten aloittelemme Kitsin kanssa agikurssin lisäksi myös tokokurssin. Muutenkin kun valoisa aika pitenee, niin tulee varmaan enemmän liikuttua muuallakin, kuin tässä lähiympäristössä. Aivan ihanaa tuo valoisuus muuten, nykyään näkee jo aamulenkinkin tehdä ilman otsalamppua! Ja kun töistä pääsee, niin voi lähteä metsään, eikä edelleenkään tarvitse lamppua mukaan Nauru.

Tänään meillä olikin oikein ulkoilupäivä; teimme pari puolentoistatunnin lenkkiä ja nyt koirat makoilevat raukeina lattialla. Jopa Kitsi antaa minun istua tässä koneen äärellä aivan rauhassa Silmänisku!

Taas oli poseerauskuvan aika Kitsillä; muuten kuvasta tuli ihan ok, mutta Kieli ulkona.... Noita kieli kuvia tuntuu tulevan vähän joka kerta kun kameran kanssa huseeraa. Onkohan pikkuisella liian suuri kieli, vai liian pieni suu Yllättynyt?

Vielä yksi kuva edestä.