Viikon agilityannos saatiin taas eilen Polleparkissa. Treenissä aiheena putkeen lähettäminen, putkesta tiukat käännökset ja loppusuora.

Pujottelussa oli 8 keppiä ja se alkaa mennä jo aika mukavasti. Ohjattu pujotteluun vienti onnistuu hyvin, kunhan vaan muistan pitää kädet oikein. Loppusuoralla irtoaminen onnistui vasta, kun laitoin namikupin viimeisen hypyn taakse. Suoralla itsenäisesti etenemistä pitää siis harjoitella lisää. Vauhti ja vire koko treenissä hyvä!

Itsenäisenä treeninä harjoittelimme keinua ja pujottelua. Keinulla otimme ensin muutamia "alastulon paukutteluja". Sitten mentiin koko normikokoinen keinu. Pidin Kitsin varmuuden vuoksi hihnassa, näin sain hieman tuettua koiraa ja varmistettua, että suoritus tapahtuu oikein. Ja wau, menimme ensimmäisen kerran oikean kokoisen keinun ilman avustajaa! Pari toistoa molemmin puolin ohjaten ja loppuun vielä muutamat paukuttelut .

Pujottelua teimme neljällä kepillä, ensin suoria vauhtilähetyksiä ja sitten muutamia avokulmia namikuppipalkalla. Loppuun vielä yksi lelulla hetsaus lähetys ja siitä suoraan autolle koira lelussa roikkuen.