Tänään meillä oli aika eläinlääkärille; Kitsi kun on pantannut yhtä maitokulmuria oikein huolella! Lääkäri katsoi hammasta ja sanoi, että se pitäisi kyllä ottaa pois. Hammas on todennäköisesti jonkin verran kipeä ja saattaa aiheuttaa tulehduksen myös pysyvään hampaaseen. Siis, rauhoitepiikki kankkuun ja unille. Tosi nopeasti tyttö simahti ja jätin Kitsin lääkärin ja hoitajien hellään huomaan. Sovimme lisäksi, että Kitsiltä kuvataan kyynärnivelet samalla rauhoituskerralla. Etujalkojen ontumista kun on edelleen ollut satunnaisesti.

Kitsiltä siis lähti lääkärin avustuksella oikeanpuolen yläkulmahammas (maito), toimenpiteen aikana tyttönen sai kipulääkettä ja lisäksi poistopuolen yläleuka johtopuudutettiin.  Poistokohtaan laitettiin muutama sulava tikki.

Kyynärnivelet kuvattiin kahdessa eri asennossa, eikä röntgenologisia muutoksia onneksi löytynyt. Nivelet ovat siistit ja normaalirakenteiset :)

Sitten ei kun pieni nukkuva koira autoon ja kotiin heräilemään. Melkein koko päivä onkin mennyt nukkuessa, ihanan rauhallista ;) Nyt alkaa varmaan puudutuksen ja kipulääkkeiden vaikutus lakata, sen verran levottoman oloisena tuossa kitisee. Tai sitten kakaralla on vaan nälkä :) Pitääkin mennä laittamaan iltaruoka!