Kovasti olemme taas viikon aikana touhuilleet kaikenlaista, vaikka töissäkin pitää välillä käväistä. Kitsin kanssa olemme jatkaneet katsekontakti ja lähelläolo harjoituksia, sekä hihnakävelyä. Uutena juttuna on tullut istuminen käskystä ja parina päivänä olemme tehneet pienen makkara (tai pikemminkin) nappularuudun. Tosi tarkasti ja intensiivisesti tyttönen nuuskii tallattua aluetta ja keräilee eväät parempiin suihin. Josko tuosta jälkihommastakin innostuisi Kitsin kanssa!
Nyt kun Jounikin on työt loman jälkeen aloittanut, joutuu Kitsi olemaan pitempään yksin. Kitsi on päivät yksin kodinhoitohuoneessa ja tämä järjestely on toiminut tosi hyvin. Pentu taitaa pääasiassa nukkua päivät; lelut ja kaikki muutkin tavarat ovat täsmälleen samoilla paikoilla kun tulen takaisin kotiin.

Kitsiltä on jossain leikin ja remuamisen tiimellyksessä halennut toinen yläkulmahammas. Onneksi kyseessä on vielä maitohammas, eikä tuo näytä mitenkään sitä itseään vaivaavan. Torstaina olemme menossa hakemaan tehosterokotuksen, niin lääkäri saapi tuota samalla vilkaista. Alkavat nuo hampaat jo muutenkin tippumaan, kaksi etuhammasta puuttuu rivistä, pienet reiät vaan tilalla...

Lauantaina pyörähdimme mökillä. Simmi pääsi uimaan pitkästä aikaa ja olihan tuo kovasti tohkeissaan. Myös Kitsi kävi tassut kastelemassa, mutta sen pitemmälle ei vielä uskoltautunut. Pikku-kakara on keksinyt oman hauskan vesileikin; se työntää kuono silmiä myöten veteen ja puhaltelee kuplia!Omituinen otus :)
Tässä muutama kuva mökkireissulta:
Ensin haetaan keppi järvestä...
1769550.jpg
...ja sitten pureskellaan se säleiksi :)
1769569.jpg
Kitsi sai uuden ystävän: pienen Ilo-tytön kanssa painittiin urakalla!
1769587.jpg

1769630.jpg

1769637.jpg
Siinä leikin tiimellyksessä tuli tietysti hirveän kuuma...
1769645.jpg
...ja mentiin juomaan yhdessä :)
1769598.jpg
Tässä vielä poseeraamassa Takku ja Ilo.
1769661.jpg