Sunnuntaina ennen seitsemää auton nokka kohti Kuopiota ja agikisoja. Ykkösluokalle kolme rataa, 2 agia ja 1 hyppäri. Tuomareina toimivat Jari Tienhaara ja Seppo Savikko.

Tuloskimara seuraavanlainen: 5, hyl, hyl. Eka agirata otettiin taas tosi tarkasti kontaktien kanssa ja upeasti ne menikin. Myös pujottelu sujui tällä radalla ok. Vitonen tuli kiellosta hypyllä, kun otin Kitsin vähän liian tiukasti ja typy ei sitten mennytkään siitä yli. Aikavirhettä taisi tuon kiellon takia tulla vajaa sekuntti.

Toinen rata mentiin sitten hieman vauhdikkaammin ja ensimmäinen virhe tuli pujottelun sisäänmenosta. Kitsi oli menossa pujottelun sijaan puomille ja ajautui siitä hieman ohi. Toinen kielto putkelta, kun Kitsi oli menossa viereiselle hypylle. Sain vielä pelastettua tilanteen, mutta loppusuoralla mentiin vielä pituuden ohi ja sen jätinkin sitten korjaamatta. Tällä radalla olin juuri noissa virhepaikoissa hieman jäljessä ja se kostautui heti!

Kolmas rata oli hyppyrata ja alku meni taas tosi hyvin ja koira oli kuulolla . Pujottelulla kuitenkin mentiin taas komeasti vauhdilla ohi ja siitä siis kielto. Ja neljänneksi viimeinen este oli putki, johon mentiin sisään väärästä päästä (joku oli TAAS myöhässä) ja tuloksena siis HYL.

Lisäilen tänne vielä muistinvaraiset ratapiirrokset, kunhan saan ne viimeisteltyä.