Olemme tässä viettäneet hieman hiljaiseloa viime aikoina. Kitsi aloitti toiset juoksunsa 27.10 ja jäimme tietty silloin treenitauolle. Simmi pääsi pari kertaa tuuraamaan Kitsiä ja nautiskelemaan Taitavien Tassujen treeneihin ja hauskaahan sillä oli.

Lisäksi tässä välillä "koiratarha" on muuttanut Palokasta Muurameen ja harjoittelee kerrostalossa asumista. Simmille asiassa ei ole mitään uutta, mutta Kitsi-pieni joutuu nyt opettelemaan jonkinmoisia käytöstapoja ! Ei vaan, hyvin on koko porukka sopeutunut uuteen kotiin ja tutustuttu kovasti lähiseudun lenkkimaastoihin.

Agitreenitkin alkoivat taas ja pääsimme heti oikein mukavasti alulle, kun olimme Rauno Virran koulutuksessa viime sunnuntaina. Paikka oli Kana-areena www.maivianpidot.fi/kana-areena/ Längelmäellä. Treeni oli kaikille mukana olleille sama (mölleistä 3-luokan kisaaville), mutta me "möllit" teimme radan pätkissä ja esteelle 23 saakka. Muutamissa kohdissa huomasi selkeästi, että Kitsillä on vielä paljon opeteltavaa (minusta puhumattakaan) ja on hyvinkin kiinni minussa. Joissain paikoissa tämä helpotti, joissain vaikeutti ohjaamista. Tässä Raunon treeni kokonaisuudessaan, haasteita riitti.

Myös Päivikin treeneihin pääsimme taas Kitsin kanssa keskiviikkona. Itsenäisinä treeneinä oli pari lyhyttä pätkää. Ensimmäisessä pussi, muuri, 180 asteen käännös kepeille (6 keppiä) ja lopuksi okseri. Toisessa treenissä oli vain aita ja rengas suorassa linjassa, mutta tästä saatiinkin ihan mukava harjoitus, kun mentiin näitä kahta estettä useamman kerran peräkkäin tehden sekä valsseja, että U-käännöksiä. Ohajtussa treenissä lähtö oli pöydältä, siitä kolme hyppyä rinnakkain aina takaa kiertäen, vienti putkeen ja pöydälle. Takaisin putkeen ja taas samat kolme hyppyä takaa kiertäen ja lopuksi vielä kerran pöydälle. Kokonaisuudessaan treeni meni tosi hyvin, kunhan muistin pysyä tarpeeksi koiran edellä takaa vienneissä. Ihanaa taas päästä kunnolla treenaamaan !

Lisätäänpä tänne nämä treenit vielä kuvamuodossa!