Taitavat Tassut ja agitreenit: aiheena muuri takaakierrolla, pussi, A ja pujottelu.

Aloitimme muurilla ja se mentiin takaa kiertäen. Ensin ohjaten ihan perinteisesti U-käännöksellä ja sitten valssilla. Kitsi irtoaa melkoisen hyvin esteen taakse (ollaan harjoiteltu tolpan kiertämistä). Mun pitää vaan itse oppia tekemään valssi "tehokkaammin". Tahtoo mennä turhaksi peruutteluksi, mutta onneksi Päivikki huomauttaa asiasta heti ja pistää mut ruotuun. Sain siis kotiläksyksi valssiharjoituksia (ja ihan vaan mulle, ei koiralle Hymy).

Pussi meni hyvin molemmin puolin ohjaten.

A:ta treenattiin ensimmäistä kertaa Taitavilla Tassuilla. Ylösnousukontaktille emme ottaneet nyt pysäytystä, mutta alastulolle kyllä. Hihanavusteisesti mentiin ja hyvin pysähtyi alastulolle. Namikuppi oli taas muutaman metrin päässä esteestä ja sille vapautus erikseen. Muutama toisto molemmin puolin ohjaten. Lisäksi treenasimme pelkkää puomin ylösmenokontaktia. Kerran Kitsi meinasi karata pidemmällekin, mutta kävin nostamassa elikon pois moitteiden kera ja otimme uudelleen. Nyt malttoi jo hieman kuunnella ja pysähtyi hyvin oikeaan paikkaan.

Pujottelussa käytimme namikuppia toisen kepin takana ja apuohjaajan pidellessä hihnaa teimme kolme ensimmäistä keppiä molemmilta puolilta ohjaten.

Muistin jopa ottaa meidän kontakti -matonpalasen mukaan ja pääsimme tekemään "ota" harjoituksia sen kanssa. Hyvin näytti toimivan uudessa paikassakin. Katsotaan josko muutaman kerran jälkeen voisimme yhdistää matonpalan jo esteelle.