Menipä sitten viime viikko niin, etten tänne ehtinyt kirjoittelemaan! Laitetaan nyt nopea päivitys meidän agitreeneistä.

Tiistaina JAT:n treenit Killerillä, ryhmänä Jatko1 ja kouluttajana meillä Jonna Keskiaho. Varsinainen treeni hyppy - U-putki - hyppy. Tämä mentiin sisäkurvista vieden ja putkella takaa leikaten, molempiin suuntiin. Ei pahemmin ongelmia, hyvin tuo putkeen irtoaa. Lisäksi treenasimme puomia, pujottelua, pituutta ja rengasta yksittäisinä esteinä. Hieman oli haasteellinen tämä uusi treenipaikka Kitsille, kun samaan aikaan touhusi useampi koirakko. Olisi ollut niin mukava vähän käydä juoksentelemassa.

Keskiviikkona Päivikin eskaritreenit Seppälässä. Esteinä tällä kertaa rengas, putki ja keinu. Sekä renkaalla, että putkella teimme takaaleikkauksia. Ja keinua pääsimme taas ottamaan kahden avustajan voimin (hihnan pitelijä ja keinun heiluttaja). keinu oli Kitsillä hyvin muistissa, eikä heiluttelu haitannut yhtään, melko korkealta jo sai keinunkin pudottaa maksipöydälle.

Torstaina oli sitten yksi juoksujen takia peruuntuneista korvauskerroista Päivikin opissa. Esteet samat kuin edellisenä päivänä, nyt vaan putkella harjoittelimme putken pään ohitusta. Eli, U-putkella koira ohjattiin toisen putken pään ohitse toiseen päähän. Hommaa vaikeutti vielä se, että koira oli nimenomaan sillä putken puolella ja ohjaaja ulompana. Nämä onnistuivat myös hyvin, mutta koira oli otettava ensin haltuun ja vasta sitten ohjaus putkeen. Keinulla mentiin taas avustajien kanssa ja pudotukset ovat jo lähes yläasennosta pöydälle.

Lisäksi torstaina otimme jo kosketusalustan puomin ja keinun ylösnousuille. Melko hyvin toimi, paljon treeniä tuohon kyllä tarvitaan.

Siinäpä sitä olikin yhdelle viikolle treeniä kylliksi. Tällä viikolla onkin sitten vaan kahdet treenit...