Viikonloppuna oltiin Viherlandialla sekä lauantain, että sunnuntaina. Lauantaina olimme treenaamassa Päivin, Viivin ja Taavin kanssa. Minulla mukana olivat Simmi ja Kitsi.

Simmi pääsi taas tekemään pientä radanpätkää ja olihan se kovasti tohkeissan!

Kitsin kanssa harjoittelimme ylösnousu kontakteja ja hieman keinun paukuttelua. Lisäksi opettelimme "pimeää" putkikulmaa. Tosi hienosti Kitsi hakee putken suun ja irtoaa myös sinne. Otimme myös muutamia toistoja irtorenkaalla ja loppuun teimme ihan 4 esteen "radan":

Treenien päätteeksi koirat pääsivät juoksemaan lähipelloille. Kitsi ja Taavi (keskikokoinen villakoira) tulivatkin oikein hyvin juttuu ja juoksivat hyvän jäähdyttelylenkin.

Sunnuntaina oli penturyhmän treenien vuoro: jatkoimme taas kontaktien ylösnousujen harjoittelulla ja keinun paukuttelulla. Pussia teimme myös, aluksi Nina hieman avitti pitämällä pussin suuta ylhäällä, mutta pian Kitsi menikin sen jo ilman apuja.

Treeneissä oli myös pätkä hyppy - U-putki - hyppy. Ensin vein tämän sisäkurvissa ja sitten myös toiselta puolelta niin, että leikkasin putkella takaa. Tuo putkeen irtoaminne ei meillä näytä olevan ongelma Silmänisku.

Lisäksi teimme muutamia hyppytreenejä kolmella hypyllä (rimat 5-10cm korkeudesa).

Meidän treenien jälkeen Aino tuli kukkikselle Beon ja Joken kanssa. Katselimme, kun Aino otti hieman agia Beolla ja lähdimme sitten jäälle lenkille. Kyllä muuten Kitsi sai aikamoista kyytiä, kun kaksi belgipoikaa jouksuttivat pikkuista. Hauskaa koiruuksilla näytti olevan ja sain kotiin viemisiksi väsyneen tyttösen.