Eilen olimme taas Peelun kanssa agitreeneissä. Aurinko paistoi ja oli suorastaan kuuma. Onneksi Peelulla on tuota poweria sen verran, ettei hyydy ihan heti, ei ainakaan auringonpaisteen takia ;) Koira oli hyvin kuulolla, ja samoin myös hyvin ohjattavissa. Treenaamassa oli vain yksi koirakko meidän lisäksi, joten ehdimme ottaa useampia toistoja molemmista treenipätkistä.
Vuokko oli taas suunnitellut oikein mukavat treenit, joissa oli ainakin meille ihan haastetta.

Tässä eka pätkä:
1695512.jpg
Alku ok, Peelu pysähtyi sekä ylös- että alasmenokontakteilla hyvin. Koira irtosi myös hyvin pituudelle, vaikkei sen takana esteitä ollutkaan vetämässä, ja ehdin hyvin valssaamaan hypyn 6 takana. Kaarroksesta tuli kuitenkin jonkin verran laaja, eikä sitä treeneissä aivan pieneksi saatukaan. Nämä laajat kaarrokset tämän tyyppisissä paikoissa meillä tahtookin olla ongelma. Pujottelulle viennissä ekalla kerralla Peelu karkasi putkee, mutta siinä ohjaus ei ollut selkeä. Toisella yrityksellä pujottelulle vienti hyvä ja myös itse pujottelu meni tosi hyvin. Pujottelutreeniä tarvitaan vielä paljon, takaperin vieminen onnistuu kyllä hyvin, jos itse pysyy rytmissä. Joka tapauksessa edistystä ekoista treeneistä on tapahtunut huomattavasti :)

Toinen treeni:
1695523.jpg
Alku meni hyvin parin harjoittelukerran jälkeen, kun itse menin 2 esteen kohdille ja ohjaus ja välistäveto vastakkaisella kädellä. Tyrkkäsy hypylle 3 ja valssi pujottelun suuntaan. Samalla sai itse hieman etumatkaa ohjattuun pujottelulle vientiin. Pujottelu ja putkeen vienti ok. Kokeilin esteet 6-8 kahdella eri ohjaustyylillä. Ensin ihan sisäkaarteessa, putkesta hakien ja kaarre pysyi pienenä, kun käytti hieman vastakkaista kättä "jarruna", puomille vienti myös ok. Toinen ohjaustapa oli takaaleikkaus hypyllä 6. Tässä otettiin muutamia toistoja, ennen kuin sain ohjauksen toimimaan. Peelu ei meinannut lähteä pituudelle, mutta tämä johtui siitä ettei ohjaus jatkunut selkeästi kyseiselle esteelle. Puomin ylösnousussa oltava myös tarkkana, oma liike on pysähdyttävä kunnolla!