Eilen oli meidän Taitavien Tassujen jatko C-kurssin lopettajaismöllikisat. Osaanottajia oli neljästä kurssilaisesta kolme, Päivikki oli tietysti tuomari ja me muut vuorottelimme ajanottajana ja tuomarinsihteerínä. Ihanneaika oli 55 sekunttia ja esteitä radalla 16.

Me olimme Kitsin kanssa vuorossa viimeisenä. Rata ei aivan mennyt putkeen, jo hypyllä 4 tuli ensimmäinen kielto, kun jotekin sössin koiran väärälle puolelle estettä. Lisäksi muuri ohitettiin ensimmäisellä kerralla komeasti ja siitä toinen kielto. Pujottelusta tulikin sitten meidä murheenkryyni! Ehkä pientä selittelyn makua, mutta tämä oli ensimmäinen kerta, kun meillä ei ollut namialustaa pujottelun alussa ja Kitsi lievästi hämmentyi tästä. Siispä meillä meni hieman aikaa ennen kuin saimme koko kuuden kepin pujottelun suoritettua. Tuloksena siis hylky ja aikaakin kului kaiken säätämisen takia 74,28 sekunttia.

Kaikki kilpailijat saivat kuitenkin palkinnot, heijastinnauhan ja herkkuja koirille. Tärkeintähän ei ole voitto, vaan hyvät palkinnot !