On tässä ollut hieman hiljaiseloa tuon tokon suhteen Simmin kanssa. Työt kun loman jälkeen alkoivat, on tuntunut ettei mitään enää ehdi tekemään :( On me muutamia pieniä seuraamispätkiä otettu, ja kaukokäskyjä sisällä parin metrin etäisyydeltä.

Tänään sitten teimme tehotreenin seuraamista. Tarkoitus olisi päästä tuosta makupalasta kädessä eroon. Eli, seuraaminen on hyvää niin kauan, kun makupala löytyy kädestä, mutta heti kun yrittää ilman homma huononee selkeästi. Teinpä sitten niin, että otin tosi-herukku-makupaloja ja muovikipon matkaan ja menimme ulos. Simmin katsellessa laitoin kuppiin reilusti makupaloja ja jätimme kupin maahan. Otin koiran sivulle ja lähdimme liikkeelle. Muutaman askeleen jälkeen Simmi yritti kupille, tiukka EI ja seuraaminne jatkui. Heti kun seuraaminen oli siedettävää naksutin naksahti ja vapautin Simmin kupille. Tämä eka pätkä oli hieman sivusuunnassa seilaavaa, mutta kontakti oli kuitenkin kohtuullisen hyvä.
Kun herkut oli syöty, Simmi taas istumaan ja uudet makupalat kuppiin. Sitten taas seuraamista, joka tällä kertaa oli hieman parempaa kuin ensimmäisellä yrityksellä. Taas naksautus ja vapautus kupille. Teimme neljä seuraamispätkää ja viimeisellä pätkällä menimme jopa parin metrin päästä kuppista ja kontakti ja seuraaminen pysyivät kasassa :) Ja kaiken muun lisäksi piippaamista ei kuulunut! Tuo palkkaustapa tuntui toimivan Simmille hyvin ja tarkoitus olisi jatkaa tästä. Vähitellen siirrämme kuppia hieman kauemmas, pois näkösältä.