Tänään illansuussa tein Kitsille pari jäljen pätkää. Tässä onkin varmaan mennyt parisen viikkoa, ettei olla tehty jälkihommia ollenkaan ja siksi ajattelin ottaa melko helpot ja lyhyet pätkät.
Kaksi noin 70 askeleen jälkeä. Molempien jälkien 10 ensimmäiselle askeleelle namit, sen jälkeen joka kolmannelle askeleelle. Maasto edelleen pehmeää sammalmetsää. Jäljet vanhenivat vajaan tunnin.

Kitsi taisi tiettää jo heti alkuun, mitä ollaan menoossa tekemään, se haisteli koko matkan maata ja yritti kovasti löytää jäljen. Ja löytyihän se jälki sieltä viimein; alkuun hieman häsläämistä, mutta rauhoittui pian tekemään töitä. Ensimmäiset 10 namia löytyi hienosti ja siitä meno jatkui nätisti lähestulkoon askel askeleelta. Ekan jälken loppupuolella oli yksi puunrungon ylitys ja sekin meni kuin vanhalta tekijältä :)

Toinen jälki alkoikin jo hieman rauhallisemmin ja Kitsi eteni nätisti kävelyvauhtia, eikä hihna juurikaan kiristynyt. Yhdessä kohti Kitsi hieman harhautui jäljeltä (itsekin jotenkin kuvittelin jäljen menevän eri kohdasta) ja palasi takaisin, pyöri hetken ympyrää ja löysi oikean jäljen. Tarkka tyttö :) Loppu menikin sitten mallikkaasti askel askeleelta. Jäljen jälkeen vielä kunnon palkka taskusta ja sitten lähdimmekin kotiin hyvillä mielin!