Torstaina jatkuivat agitreenit pienen pääsiäistauon jälkeen. Rata oli hauska, eikä siinä ollut mitään suurempia ongelmia. Puomin alastulolla hieman arvottiin, kosketusalusta on nyt melko pieni, eikä näy enää niin selkeästi. Tuosta pitäisi kyllä päästä kokonaan eroon! Tässä kuitenkin tuo rata:

Loppusuoralla saimme Ainolta apuja palkkaamisessa, sillä irtoaminen hyppysuorilla tahtoo vielä olla hieman hankalaa. Ohjaajan jalkoja on paljon mukavampi jahdata....!

Itsenäisenä treeninä oli kolme rinnakkaista hyppyä ja siinä tarkoitus harjoitella välistävetoja. Lisäksi pujottelu ja keinu. Pujottelu oli nyt täysimittainen - ja sehän meni jo aika kivasti. Teimme muutamia toistoja molemmin puolin ohjaten. Myös keinulla ollaan edistytty. Teimme ensin alastulon paukuttelu, sitten ihan koko keinu. Parin toiston jälkeen iski lievä epävarmuus ja typy hyppäsi pois keinulta. Minun olisi pitänyt olle hieman enemmän tukena, sillä melko vähän toistoja keinulta vielä on. Otimme muutaman kerran hihnassa ja taas meni hyvin. Äitienpäivän kisat lähestyy ja hieman jo alkaa jännittää, kuinka meille oikein käy  !!?