Aika on mennyt vauhdilla kaikenlaista touhuillessa, niinpä en ole enää tänne ehtinyt vähään aikaan mitään kirjoittelemaan.

Laitan tänne nyt edes muutaman kuvan sunnuntailta, kun kävimme treenailemassa Hirvaskankaalla eräällä hiekkakuopalla. Mukana olivat minun, Simmin ja Kitsin lisäksi Aino ja Beo, sekä Ansku, Bettina ja Zero. Simmin kanssa otin paikkamakuuta sekä näkösällä, että piilossa. Nyt molemmat menivät hyvin, Simmi makasi rauhallisena paikoillaan. Lisäksi otimme hieman seuraamista, mikä ei mennyt niin hyvin. Simmi hieman haahuili, mutta sain kuitenkin muutaman lyhyen hyvänkin pätkän palkattua. Loppuun teimme noutoja tavallisella ja metallikapulalla. Molemmat ok, metallikapulaa Simmi kantaa tosi varovasti, mutta tuo kuitenkin aina nätisti perille saakka ja luovutus on hyvä. Tunnarinkin pääsimme tekemään ”koemaisesti” vierailla palikoilla ja omaa palikkaa ehdin pitää kädessä kohtuullisen lyhyen aikaa. Lähetin Simmin ”etsimään” ja päättäväisesti tyttö kävikin oikean hakemassa.

Kitsin kanssa teimme tokokurssin kotiläksyjä, lähinnä sivulle tuloa ja kontaktiharjoituksia. Pääsimme myös kokeilemaan, kuinka Kitsi ampumiseen suhtautuu. Olimme jonkin matkan päässä Anskusta, joka ampui aluksi kaksi laukausta. Syöttelin Kitsille makupaloja, ja kun laukaukset kuuluivat käänsi tyttö päänsä laukausten suuntaan, mutta palasi saman tien tuijottamaan minua makupalojen toivossa. Treenien loppuun otimme vielä toisen kahden laukauksen sarjan. Nyt kävelimme Kitsin kanssa ja syöttelin samalla makupaloja. Ensimmäiseen laukaukseen reagoi taas päätään kääntämällä, toiseen ei enää ollenkaan.

Kitsistä kaikista hauskinta taisi kuitenkin olla, kun pääsi riekkumaan pitkin hiekkakuoppaa :)

Ja ne kuvat:

1855828.jpg

1855815.jpg

Simmi poseeraa

1855809.jpg

"Ai, miten niin mulla on pitkä häntä" ;)

1855802.jpg

Bettina ja rakastunut Beo

1855931.jpg

Ainon uusi lemmikkitoukka!

1855839.jpg