Lauantaina Kitsille tuli täyteen 10 kuukautta! Puntarilla käytiin ja lukema näytti 19.3kg - aikalailla samassa painossa ollaan, kuin kuukausi sitten. Säkäkorkeutta en alkanut nyt mittaamaan, mutta luulenpa, että ollaan siellä 50cm paremmalla puolella.

Kitsin "eristyskausi" päättyi siis jo reilu kuukausi sitten ja päivät tytöt viettävät yhdessä. Homma on mennyt aivan uskomattoman hienosti, mitään tuhoja ei ole tehty. Välillä on unohtunut puukoppa, kenkiä tai muuta harrastelutarviketta esille, vaan mihinkään ei ole koskettu, saati sitten pureskeltu. Taitaa olla niin, että tytöt vetävät unta kaaliin päivät pitkät. Iltaisin kyllä nimittäin piisaa virtaa Silmänisku.

Kitsi on myös ajatellut pitää huolen siitä, että aamulla ei nukuta pommiin! Ainakaan viikonloppuisin... viimeksi tänä aamuna herätys tapahtui kello 6 Huuto! Homma tapahtuu aina samalla tavalla; ensin läpsitään tassulla sängyn reunaa, sitten vähän kitistään ja murmatetaan, ja jos nämä ei tuota toivottua tulosta alkaa edestakasin kulkeminen. Sänkyyn neiti ei onneksi tunge, mutta tuo tassulla läpsiminen naaman vieressä ei ole mitään kovin herttaista (ainakaan aamu kuudelta). Ulos Kitsillä ei ole mikään kiire, sillä muutaman kerran olen noussut avaamaan tyttöselle oven, niin eihän se sinne edes halua - ainakaan yksin! Nyt siis yritetään vaan olla välittämättä läpsimisestä ja muista touhuista, ja kyllä Kitsikin sitten hetken päästä rauhoittuu nukkumaan uudelleen, yleensä.

Uusia kuvia ei nyt ole, kun viikonlopun aikaan kelit olivat hieman sateiset. Täytyy lisätä tänne uusi poseerauskuva, kunhan saan sen otettua.

14.2.2009

Lisätäänpä tänne siis se uusi kuva Kitsistä.