Vihdoin viimein, pitkältä tuntuneen odotuksen jälkeen Kitsi on kotona. Eilen illalla vähän ennen kahdeksaa saavuimme Palokkaan, matka Kiimingistä kesti reilut neljä tuntia. Alkumatkasta tyttöstä hieman itketti, mutta ensimmäisen pysähdyksen ja pisuttelujen jälkeen Kitsi rauhoittui nukkumaan. Suurin osa matkasta menikin sitten sikeitä vedellessä. Välillä pysähdyttiin tankkaamaan niin auto, ihmiset, kuin pentukin.
Kotona Pirra ja Simmi pääsivät tervehtimään Kitsiä. Tuo ensikohtaaminen sujuin kuten odotinkin; kumpikaan ei ollut aluksi pentua huomaavinaankaan. Muutama pikainen nuuskaisu, ja "vihellellen" pois paikalta: ehkä tuo otus häviää, jos sitä ei katso...
Yö nukuttiin oikein rauhallisesti sängyn vieressä omassa "pesässä", parit pisut käytiin välillä ulkona tekemässä. Aamulla oli sitten pakko nousta puolen seitsemän aikoihin, kun ei enää millään nukuttanut, Kitsiä nimittäin ;)
Tänään ollaan tutustuttu taloon, omaan pihaan ja vähän naapureihinkin. Pieniä naskalihampaita on testattu kaikkeen mahdolliseen, kyytiä ovat saaneet niin housunlahkeet, kuin Simmin leluvarastotkin. Ruoka maistuu hyvällä halulla ja ruokailun jälkeen käydään tarkastamssa vielä toistenkin kupit. Kaiken kaikkiaan Kitsi on ollut todella reipas ja sopeutuvainen pieni koira :)

Suuren suuret kiitokset vielä kasvattajalle, Marjolle, että saimme antaa kodin tälle aivan hurmaavalle ja reippaalle koiranalulle:) Teemme kaikkemme, jotta Kitsillä olisi hyvä ja pitkä elämä edessä!

Tässä vielä muutama tuore kuva tältä aamulta:
Siis uusin "koiratarhalainen" Ghosteye's Evenstar Beauty, eli Kitsi!
1605097.jpg

"Mä olen siis niin tosi pieni ja söötti...."
1605088.jpg

Ehkä hieman turhan iso pallo, mutta kukapa ei haasteista pitäisi?
1605178.jpg