Piti jo eilen tänne kirjoitella, mutta tuli sähkökatko... Onneksi se ei kestänyt kovin pitkään, sen verran kuitenkin, ettei enää tullut konetta uudelleen illalla avattua.

Lunta on tullut jo tännekin ja mukavaa, kun on kuivaa ja koirat pysyy puhtaina! Ja näkee paremmin kulkea otaslampun valossakin :) Harmillisesti olen ollut flunssassa, joten ulkoilut on jäänyt hieman vähemmällä. Eikä ole tullut uusi kuviakaan otettua. Viikonloppuna oli tarkoitus treffata Miimiä, Unskia ja Pamia Killerillä, mutta sekin jäi sitten tuon taudin takia :(

Tänään kun tulin töistä, kotona odotti melkoinen yllätys: molemmet koirat olivat ovella vastassa, siis Kitsi myös. Pikku-plikka oli saanut kodinhoitohuoneen oven auki ja päättänyt vallata koko talon. Ensijärkytyksestä toivuttuani aloin kierrellä ympäri taloa ja arvioida vahinkojen laajuutta... Vierashuoneen matolla (se vaalea nukkamatto tietty) oli kakkakasa, tai ehkä pikemminkin läjä... Nähtävästi sunnuntainen siankorva oli pistänyt mahan hieman löysälle, ja eihän siinä muu auta, kuin etsiä sopiva paikka toimitukselle. Mistä kummasta nuo aina tietää, sen kaikista vaikeimmin putsattavan maton???
Mutta positiivisenä yllätyksenä oli kuitenkin se, että mitään muuta touhua Kitsi ei ollut päivän aikana keksinyt. Mitään tavaroita ei oltu tuhottu tai edes levitelty ympäriinsä!

No, nyt kodinhoitohuoneenovea on hieman viritetty. Katsotaan vieläkö tyttö sieltä pääsee itsekseen pois!