Jälleen kerran treenit ovat keskittyneet agilityyn.

Tiistain treenirata oli seuraavanlainen:

Alun välistävetoa jouduttiin hieman hinkkaamaan, että se saatiin sujuvaksi, muuten meni kohtuullisen hyvin. Apukouluttajan kanssa treenasimme putken pimeää kulmaa, ei ongelmaa. Lisäksi rengasta (eka kerran maksikorkuisena), A:ta ja pujottelua.

Torstaina Päivikillä olikin meille oikein mukava treeni:

Yksinkertainen, mutta kuitenkin aika haasteellinen. Saatiin onnistunut suoritus muutaman yrityksen jälkeen, ajoitus oli saatava just, eikä melkein kohdalleen ja kädet oikeaan paikkaan. Itsenäisenä treeninä rengasta ja pujottelua hypyn takaa. Lisäksi otimme porukalla keinua. Tässä olemme siirtyneet minipöydälle (siis keinun alastulo laskeutuu pöydälle).

Sunnuntain ratoksi kävimme Kitsin kanssa vielä ottamassa muutamat toistot pujottelulla ja kontakteilla. Pujottelua teimme kuudella kepillä molemmin puolin ohjaten. Loppuun laitoin vielä kannellisen purkin, jossa oli kissanruokaa palkkana. Eka kerralla yritti purkille heti ensimmäisen välin jälkeen, mutta oppi nopeasti, ettei niin tipu mitään. Alkaa vähitelle tulemaan varmuutta ja vauhtiakin tuohon hommaan.

Kontakteilla normipalkat ja kaikissa hyvät pysähdykset. Pari kertaa puomin alastulossa peppu meinasi mennä sivuun, pysähtyi kuitenkin joka kerta. Teimme myös pari pientä radanpätkää, joissa toisessa oli mukana A ja toisessa puomi. Loppuun otimme myös muutaman toiston keinulla. Jatilla on alkuharjoittelua varten tehty normaalia matalampi keinu ja treenasimme sillä. Ensimmäistä kertaa Kitsi suoritti keinun aivan kokonaan, vaikkakin vain matalan version. Ja sehän meni tosi hiemosti, ei haitannut tömähdys ollenkaan. Kitsi paineli ylösmenokontaktin pysähdyksen jälkeen suoraan alastulolle, odotti että keinu oli maassa ja siitä palkalle! Juuri niin kuin oli tarkoituskin !